Agenda
Vorige junjulaugsepoktnovdecjanfeb Volgende
2 jun Lokaal Kabaal #2 de beste rock & metal uit de regio Open 20:30 Aanv 21:00 Deur 0,00   8 jun We Can Be Heroes de leukste bandwedstrijd van Flevoland Open 20:30 Aanv 21:00 Deur 5,00   16 jun Jan Akkerman + Eric Vloeimans twee muzikale grootheden samen op het podium Open 20:30 Aanv 21:00 Vvk 17,50 Deur 20,00 TICKETS >>   23 jun Basic Base ft. Noble, Anile & Northern Lights Open 23:00 Aanv 23:00 Vvk 8,00 Deur 10,00 TICKETS >> Basic Base

Hoe overtref je een editie waarbij koning Aphrodite de tent volledig uit haar voegen ramde met rollende bangers en knijterharde remixes? Moeilijk te evenaren dacht je, maar niets is minder waar. Hoe we dat doen? Gewoon, door met een line-up te komen die nog beter is! We hebben nog nooit zo veel ervaring in huis gehad, dus rol uit die rode loper. Met gepaste trots brengen we Noble, VJ Sunaivod,  Anile (UK) en Northern Lights (UK). Pats! 

Basic Base begint zaterdag 23 juni om 23.00 uur en gaat door tot 4.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de Flevomeer Bibliotheek Lelystad en via onze site. Basic Base is alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Noble (NL)

Als Basic Base de zomer mag starten, dan is DJ Noble (NL) de eerste echte zomer avond die glimlachend betere tijden inleidt. Noble heeft al een lange staat van dienst en draaide alongside some of the best in the game. Van 2008 tot 2011 verzorgde hij The Blue Room Sessions op het alom bekende jungletrain.net. Tegenwoordig dropt hij de Nostalgia Sessions, een respect afdwingende verzameling van 11 mixes die de basis, de stijlen en de hoogtepunten van drum and bass verhalen. Hij draait bij ons maar liefst 2 uur. Zet je mobiel uit, pak een goed glas wijn, en laat Noble je een verhaal vertellen.


Anile (UK)

Anile is de onheilspellende harde donderslag, onvervalste lage tonen bij heldere hemel. Heeft zich in de afgelopen 4 jaar bewezen als veelbelovend producer en dj met releases op verschillende grote labels, een residentie op het feest Liquid Sessions en wereldwijde boekingen. Tel daar een berg festival gigs en een upcoming tour bij op en het spreekt voor zich;  2012 is het jaar van Anile. Verwacht een sound dat we nog veel te weinig op Basic Base gehoord hebben. Geen lomp gebeuk maar diep en sexy. Deze is voor de dames.  


Northern Lights (UK)  

We eindigen de avond en beginnen jouw warme zomer met niemand minder dan Northern Lights. Dit producer duo bestaat uit Multi award winnaar Steppa, die al jaren zijn stempel drukt op drum and bass uit het donkere noorden van de UK en de talentvolle nieuwkomer Kitcha. Samen al een tijdje bezig met een waslijst aan dikke releases op Audio Warfare. Strik je veters voor deze knallende afsluiter, dit is handjes in de lucht en voetjes van de vloer. Jump up voor gevorderden. Wat had je dan verwacht?  


MC Ten6

Een jaar geleden stond TEN6 voor de eerste keer op een podium en bracht hij een energie die je eerder bij een hoofdact verwacht. Wij kunnen het weten want het was op Basic Base. Twaalf maanden later en vele ervaringen rijker staat hij er weer, en nu op het juiste moment van de avond. Dat het aan is, lijkt duidelijk. En anders zorgt TEN6 er wel voor dat je het snapt.    

 

 

Zaal open23:00 uur Aanvang23:00 uur Vvk prijs€ 8,00 excl. servicekostenKoop tickets >> Deur prijs€ 10,00 Flickr tagugevent:110
  30 jun Undercover: Creedence Clearwater Revival eerbetoon aan deze legendarische band Open 20:30 Aanv 21:00 Vvk 7,50 Deur 10,00 TICKETS >>  
 

POPPODIUM UNDERGROUND | NERINGWEG | 8224 KA LELYSTAD | T 0320 28 55 28

 
Nieuws
Nieuwsbrief
Aanmelden

Meld je hier aan voor onze mailinglist. 


Email

Foto's

Facebook

Twitter
Ugtag De feed geeft geen of een ongeldige response