vr 22 dec - 2017 vrijdag 22 december 2017

Berget Lewis – A Soulful Xmas

Enige Nederlandse clubshow van The Lady of Soul - live met band

Ook interessant
18 november: Thirty Dancing
24 november: Boris presents Keep The Funk Alive

Na het enorme succes van haar kerstoptreden vorig jaar, komt Berget Lewis dit jaar exclusief (!) naar het poppodium van Lelystad voor een unieke kerst show. Samen met een geweldige live-band zorgt de Ladies of Soul-zangeres voor een swingende muzikale kerstavond met soul, gospel en jazz invloeden. 

The Ladies of Soul Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van de ‘Ladies of Soul’. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. De Beste zangeres van Nederland en een Vocaal fenomeen.

X Factor Engeland
Berget Lewis (45), die heel ver kwam in de Britse versie van talentenjacht X Factor, werd door tv-kijkers in Engeland ‘een superster in wording’ genoemd. Superstrot Lewis zong in de show o.a. Donny Hathaway’s ballade A Song For You en dat deed ze volgens het publiek en de jury op imposante, verpletterende en onnavolgbare wijze.

Back & Forward Christmas afterparty
Na afloop draait in de foyer DJ Teddy de lekkerste soul tracks tijdens een speciale kersteditie van Back & Forward.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met PT Pesta Events. Kaarten zijn te koop bij Petra Tomasowa, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via onze site.

 

Naar de agenda