za 13 okt - 2018 zaterdag 13 oktober 2018

Bert Heerink – Golden Heerink Tour

Jubileumshow 65 jaar Bert Heerink met zijn grootste hits en special guest Jan Akkerman

Ook interessant:
01-02 Kayak
23-02 PHYSICAL GRAFFITI plays LED ZEPPELIN “I” & “II”

Zanger Bert Heerink staat behalve om zijn wereldberoemde rockstem ook bekend als de duizendpoot onder de Nederlandse zangers; ex frontman bij de rockband “Vandenberg”, bij Kayak en thans bij Jan Akkerman’s My Brainbox, maar ook maker van prachtige Nederlandstalige nummers als “Afscheid”, Disney’s “Twee Werelden” en natuurlijk “Juli July”.

Daarnaast was Heerink in zijn 50 jarige carrière menigmaal hoofdrolspeler in musicalproducties (o.a. “Tommy” en “Queen in Concert”) vertolkte hij Pink Floyd nummers met het Noord Nederlands Orkest en maakte een aantal eigen albums waaronder het prachtige Purify en natuurlijk Better Yet.

Op 15 jarige leeftijd begonnen in het Achterhoekse bandje Threshold ( met o.a. Dick en Paul Kemper) en uitgegroeid tot icoon van de Nederlandse popmuziek! Dat is reden om een feestje te geven en dat doet Bert Heerink op het moment dat hij niet alleen 50 jaar in het vak zit maar óók zijn 65ste levensjaar viert!

Een compleet overzicht van de afgelopen 50 jaar brengen kán alleen maar met een superband als Boulevard waarmee Bert o.a. met de Heeren van Oranje al in de theaters te zien was. Kers op de taart is het gastoptreden van gitaarvirtuoos Jan Akkerman; voorbeeld en vriend van Bert.

Uitnodiging Bert Heerink
“Wát een feest om te mogen vieren dat je al 50 jaar in het vak van muzikant werkzaam bent! En wát een kado als er dan geweldige collega’s zijn die daar nog een extra mooie avond van willen maken. Jan Akkerman, vriend en collega maar ook grootmeester en uniek gitarist; hij levert als hoofdgast een prachtige bijdrage. Bert’s eerste bandje Threshold met daarin ook Paul Kemper ( Normaal) en Dick Kemper ( Vandenberg) bouwt een herkennings feestje en ook gitarist André Becker en saxofonist Hans Wijnbergen willen graag iets laten horen van wat zij met Bert zoal doen in het Pink Floyd Project.

Voor sommigen zal het hoogtepunt liggen bij het spelen van oude Vandenberg nummers waarvoor speciaal drummer Jos Zoomer ook de bühne weer betreed ( uiteraard samen met Dick Kemper); de absoluut laatste kans om de stukken van Vandenberg in de meest originele vorm te horen!

Akoestische bijdrages worden er geleverd door Berts vrienden uit Heerink & Friends, Kees Schipper en Paul Kruis en réken maar dat het mooi is! Dat de band Boulevard daarin als vaste en swingende kracht een hoofdrol maakt van deze avond een niet te missen happening.

Wat zou ik het leuk vinden jullie daar te mogen ontmoeten!”

Bert Heerink

Naar de agenda