vr 15 sep - 2017 vrijdag 15 september 2017

The Euros

LelySTART: de start van het culturele seizoen
Festivalterrein LelySTART

Klinkt als: feest

Ook interessant
Donderdag 12 oktober: The Dubliners
Zaterdag 11 november: Kenny B

In de voetsporen van The Memphis Maniacs, The Dirty Daddies en The Daredevils staat er wederom een feestband van formaat geprogrammeerd op het hoofdpodium van LelySTART. Lelystad maak je op vrijdagavond klaar voor een avond meezingen, meedeinen, inhaken en gas geven!

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken, broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme, terwijl drummer Michiel feilloos het tempo van de avond aanvoelt en bepaalt. De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen.

Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn en belooft 2017 een glansjaar te worden voor de band.

LelySTART is een initiatief van Agora Theater, Poppodium Underground, Kubus, FlevoMeer Bibliotheek | Lelystad en City Marketing Lelystad. 

Naar de agenda