za 16 sep - 2017 zaterdag 16 september 2017

LelySTART: Waylon en ‘Lisa Lois sings Adele’

De start van het culturele seizoen
Festivalterrein LelySTART

Klinkt als: De start van het culturele seizoen

Ook interessant
Zaterdag 11 november: Kenny B
Vrijdag 8 december: De Dijk

Met LelySTART geven we het startschot van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Voor de zaterdagavond hebben we twee nationale toppers weten te strikken: Waylon en ‘Lisa Loïs sings Adele’.

Waylon werd bekend als deelnemer van ‘Holland’s Got Talent’ op SBS6 in 2008. In 2010 won hij een 3FM Award in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en in 2012 werd hij uitgeroepen tot beste zanger. Dit was ook het jaar dat hij met Ilse de Lange als gelegenheidsduo naar het Eurovisie Songfestival ging. Samen bereikten ze de tweede plaats. In het najaar van 2016 verving hij Anouk als jurylid van The Voice of Holland.

Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie. Ook zangeres Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld.

Tijdens ‘Lisa Lois sings: Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, een ode aan de Britse ster.

LelySTART is een initiatief van Agora Theater, Poppodium Underground, Kubus, FlevoMeer Bibliotheek | Lelystad en City Marketing Lelystad.

Naar de agenda